Top news

Temp-tations coupons Temp-Tations Promo Code Up To 10 OFF Next Order With Email Sign-Up Promo: Get kaartjes met korting efteling Deal Sign up by Email at Temp-Tations to receive a up to 10 promo code on your next purchase, and a special offer email with details in your..
Read more
177 Kulturdepartementet 1999,. .128 a b c Statens haverikommission 2001,. .Linnégatan som bjuder på mysiga kaféer och trevliga restauranger i massor.Det framgick att de tre övriga utgjorde ett kompisgäng och att även om "den yngste" gärna ville bli vän med två i gänget, var han rädd för.N.Läst Kulturdepartementet..
Read more
Met deze kortingscode van luxury for princess voucher 2018 Bonprix ontvang je 5 korting op je bestelling, in de river island promo code free delivery vorm van gratis verzending.Download de gratis app Heb je de nieuwste app van Bonprix al gedownload?Je ontvangt elke kortingscode dan gelijk in je..
Read more

Kortingskaart ov


Maandag werd bekend dat het Openbaar Ministerie onderzoek doet naar freelancejournalist Brenno de Winter, omdat hij betrokken was bij het hacken van de ov-chipkaart.
VVD en CDA zeiden eerder al bang te zijn dat de provincies niet willen opdraaien voor het langer in leven houden van de strippenkaart.
Dan de studenten ov-chipkaart.
De chip is dan gegarandeerd stuk.Kamervragen, sP-Kamerlid Jasper van Dijk kondigt Kamervragen aan.Minderjarige Scholieren op het MBO krijgen nu geen OV-Jaarkaart.Vanaf 1 juli is de ov-chipkaart het enige geldige vervoersbewijs in het openbaar vervoer in Nederland; de strippenkaart is dan definitief afgeschaft.Grote uitzondering is het treinverkeer, waar sendra laarzen korting het treinkaartje tot eind 2012 geldig blijft.Met de OV kortingskaart is een afspraak uit het Brabantse bestuursakkoord uitgevoerd, en de eerste stap in de goede richting gezet voor alle 16 en 17 jarigen.Veel scholieren en werkende jongeren zijn afhankelijk van het openbaar vervoer.Van de ondervraagde studenten zegt negentien procent begrip op te kunnen brengen voor het schrappen van het gratis.Want in 2016 wordt ook de ov-chipkaart voor de student afgeschaft.In onder meer Amsterdam en Zuid-Holland was de strippenkaart al afgeschaft.Het negatief studieadvies in het tweede en derde jaar wordt toch niet overal ingevoerd.Maar zelfs als die korting vijftig procent is zijn sommige studenten straks honderd euro per week extra kwijt.
Wekelijks zouden er tientallen gevallen van fraude zijn met de betaalkaart.
Volgens het ministerie van onderwijs, cultuur en wetenschap is dit te wijten aan de houding en prestaties van de Nederlandse student.
[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap