Top news

Toneel, traens, theater Bellevue, Amsterdam ns veteranenkorting 18:30, cabaret, ellen Dikker, de Nieuwe Kolk, Assen 18:30.De digitale cadeaukaart ontvang je zelfs binnen én uur in de mailbox!Iedereen van Carré pokerstars voucher tot Primera wordt blij van onze kaart.Maak nu een cultuurliefhebber in uw omgeving blij en schenk hem..
Read more
Borst Baan en de wet saldo cadeaukaart hema checken door Redactie, zodra je je zwangerschap gemeld hebt, gelden speciale regels.Alles natuurlijk in goed overleg.In het Engels heet het 'paced bottle feeding'.Of het waar is weten we niet, maar veel mensen melden toch effect op het innemen van sommige..
Read more
Lees verder Programma Westbeach insdag 5 juli gaan klas 1 en klas 2 naar Westbeach.In het midden liggen balkjes naast de heipalen die aan de bovenkant precies op lengte zijn gemaakt.56 Jupiler kondigt een nieuwe variant voor vrouwen van het bier aan, Jupiler Pink.De workshop bestaat uit twee..
Read more

Ntr kort filmfonds


ntr kort filmfonds

Nieuwe en gevestigde regisseurs en scenaristen uit Nederland krijgen de kans om hoogwaardige korte films met internationale potentie te maken.
Bijdrage, onder voorbehoud maximaal.500,- per film.
De productiemaatschappij wordt vertegenwoordigd door een producent die als majoritair producent hoofdverantwoordelijk is geweest voor het realiseren van tenminste twee onafhankelijke (korte) fictiefilms* in Nederland die via festivals, TV en/of bioscoop vertoond zijn.
Bij de selectie speelde de filmische potentie van de scenarios een belangrijke rol.Er wordt nadrukkelijk gekeken naar de filmische potentie van het scenario, de filmische potentie en urgentie van het scenario en de creativiteit en durf van de makers. .Producent: N279 Entertainment, dagdromen over een verre Planeet, speelgoedwinkel met korting regie scenario: Yim Brakel.Format: Kort drama van 10 minuten.Doel: Vooral jonge (maar ook gevestigde) fictie- en animatieregisseurs en scenaristen de kans geven om een korte film te maken.Hebben gemaakt kunnen zich vijf jaar na de laatste deelname weer opnieuw producent en de regisseur mogen niet dezelfde persoon zijn.De 6 afleveringen (op zichzelf staande verhalen) worden verbonden middels én locatie: Station Rotterdam ebay in coupon code generator Centraal, waar iedere aflevering begint en eindigt.Producent: Dutch Mountain Film, ga niet naar Zee, regie scenario: Sander Burger.Wie komt in aanmerking?Narratieve films die op originele en filmische wijze een kort verhaal vertellen.Doel is om gezamenlijk de productie van de Nederlandse korte film te stimuleren.
Uiterste indiendatum, dinsdag 29 november 2016 voor 17:00 uur, het aanvraagformulier is uiterlijk 4 oktober beschikbaar.
Daarna zijn ze te zien op de NTR website voor de korte film /kort.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap